Inscripcions als projectes del curs 2022-23 obertes

ARTransforma obre les inscripcions pel curs 2022-23 als seus projectes. Pots consultar l’apartat de projectes (clica aquí) o escriure’ns a info@artransforma.org per rebre més informació.

“Arts a l’abast de les persones diverses”

Sessions de música, dansa, teatre i arts plàstiques 100% accessibles a persones amb discapacitat, pluridiscapacitat i amb problemàtiques de salut mental. Arrenquem les sessions el setembre/octubre amb sessions setmanals arreu del territori. Et pots inscriure a través dels següents enllaços:

Com a entitat (AFA, AMPA, CEE, CO, CET o similar)

De manera individual (en horaris extraescolars i extralaborals)

Processos creatius, participatius i inclusius

Els projectes “Orquestra Integrada per joves amb i sense diversitat funcional” i “Compartides, el valor social de les arts” impulsen un procés creatiu, col·lectiu i humà que acaba amb una posada en escena al Mercat de les Flors de Barcelona. Et pots inscriure a través dels següents enllaços:

Com a entitat (sector social, educatiu, cultural, de la salut)

De manera individual (famílies/participants/usuaris individualment)

 

“Música i dansa per l’oblit”

Sessions setmanals de música, moviment i creativitat a residències i centres de dia per a gent gran, que pot trobar-se en un moment vital de deteriorament físic, cognitiu i social, amb altes dosis de soledat.

Es fomenta la participació artística, l’expressió individual i col·lectiva, la interacció, el gaudi i l’aprenentatge al llarg de la vida en persones en situació d’aïllament i amb poca autonomia.

Vols incloure aquesta activitat al teu centre? Pots inscriure’t a través d’aquest enllaç.

 
Per a més informació i/o assessorament ens pots escriure a info@artransforma.org

SHARE