Projectes > COMPARTIDES, el valor social de les arts

COMPARTIDES, el valor social de les arts

Category: projecte

Lev Tolstoi deia que el valor social de l’art recau en el fet que amb les arts, a través d’elles, les persones compartim emocions.

El projecte s’inspira en aquest valor que l’escriptor, filòsof i reformador de l’educació rus (un dels primers a reclamar el dret a l’educació per a tothom) va expressar. Amb la idea de que el valor social de les arts està en compartir emocions, i en que les emocions, com les lluites, compartides, tenen més força. Així presentem COMPARTIDES, el valor social de les arts.

El projecte fusiona diferents companyies i altres artistes, professionals i no-professionals, de música i dansa, amb i sense diversitat funcional, en un procés creatiu i humà intens, que desemboca en una producció a compartir, amb el públic general, lluites i emocions al voltant de temes sel·leccionats a cada edició com a punt de partida de processos creatius que no sabem a on ens duran.

Han format part de COMPARTIDES: la Companyia Yur Dance, la Companyia Les Impuxibles, els Centres Ocupacionals La Marina i 1981 d’ASPROSEAT, l’Escola Municipal de Música Can Ponsic i el Cor NovAura.

Aquest és un projecte anual.

EDICIÓ PILOT

EDICIÓ 2017-2018

 

Amb la col·laboració de: