Projectes > Confinament creatiu

Confinament creatiu

Category: projecte

Hola! Aquí trobareu els materials que estem generant durant el confinament pel coronavirus per tal de mantenir-nos creatius i actius, aprenent i compartint tan com puguem. Esperem que ho gaudiu! Llegir-ne més +

Els primers dies de confinament vem pensar que la nostra feina no tenia cap sentit sense poder-nos tocar, sentir, olorar… sense poder gaudir de la força dels moments que compartim normalment, que ens fan vibrar plegats, pell a pell.

Però l’equip de professionals d’ARTransforma de seguida ens vem posar a fer vídeos, àudios, trucades, etc. per mantenir el vincle entre nosaltres i amb vosaltres d’alguna manera. Us trobem molt a faltar.

Desitgem que pugueu seguir gaudint de la música, la dansa, les arts, creant i somiant amb nosaltres durant el confinament. I si us podem ajudar d’alguna altra manera, sisplau, feu-nos-ho saber!

Alguns materials dels que estem generant els pengem “públics” al nostre canal de Youtube i els compartim a les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter), perquè els pugui gaudir tohom. En aquesta pàgina de la web us els presentem junts i endreçats, perquè sigui fàcil trobar-los.

Molta força, paciència, i immenses abraçades que us volem fer aviat!
Equip ARTransforma

Recomanem:

  • – utilitzar aparells amb altaveus de màxima qualitat i/o l’ús d’auriculars de diadema (còmodes).
  • – visionar i escoltar les propostes varies vegades, per a poder conèixer-les millor i per tant, gaudir més.

Amb el suport i mecenatge de: