Projectes > Identitats

Identitats

Category: projecte
Tags: portfolio

Identitats és un recull de músiques, fotografies i textos creats al llarg dels cursos 2019-2020 i 2020-2021 fruit de la participació de més de 150 persones de diferents entitats educatives, socials i culturals, així com persones inscrites de manera individual, col·laboradors, voluntariat, estudiants en pràctiques i professionals d’ARTransforma.

Identitats ha esdivingut un projecte propi gràcies i a causa de la COVID-19. Amb la recent crisi sanitària ha estat impossible seguir amb l’anual posada en escena al Mercat de les Flors de cada edició dels projectes “Compartides, el valor social de les arts” i “Orquestra Integrada“.  Ambos projectes ja havien iniciat el curs 2019-2020 els diferents tallers de laboratori, experimentació i creació a partir de la temàtica de “la identitat” en els que els participants creen músiques i coreografies, va arribar la pandèmia i els projectes es van haver d’adaptar i reinventar, canviant la posada en escena per l’oportunitat d’entrar en un estudi de gravació professional (Aurha Studios) a enregistrar tres de les peces creades:  Nicaragua, Trimurti i Reggae.

S’ha dut a terme, també, un procés creatiu fotogràfic a partir d’aquestes tres peces gravades i de la temàtica triada, que ha permès, a participants i professionals, seguir explorant les seves identitats, allò que ens explica, com a individus i com a grups. Mirant cap endins, cap als nostres interessos, les nostres inquietuds, habilitats, pors, rareses, destreses i peculiaritats, i a observar el nostre entorn, la família, les amistats, el món i l’univers. Al llibre Identitats s’hi troben els tres codis QR que ens porten a les tres peces musicals gravades, diferents textos de les persones participants, i les fotografies que han creat.

POTS ACONSEGUIR EL LLIBRE EN FORMAT PAPER I/O EN FORMAT AUDIOLLIBRE A: info@artransforma.org

AQUEST LLIBRE TÉ EN COMPTE ELEMENTS D’ACCESSIBILITAT             .