Portfolio

Música a l’abast

Category: projecte

La música de les persones diverses

Iniciat el 2009 per Queralt Prats, des de l’Associació ARTransforma i l’Escola de música RessonS, Música a l’abast és un projecte artístic i social amb arrels en el Community Music Britànic. Els eixos principals del projecte són l’Accés, la Participació, la Creativitat i la Igualtat d’oportunitats a l’art i a la música. Hi ha diversos vídeos al nostre canal de Youtube, aquí us n’enllacem només alguns:

NO ET PERDIS EL CLIP (2 min) DE MÚSICA AL’ABAST:

Fes-te soci o fes un donatiu

Les sessions

El plat fort de Música a l’abast son les sessions de música i creativitat amb infants, joves i/o adults amb diversitat funcional.

Formació (més info a la pestanya de Formació)

Des de Música a l’abast fem formació a escoles de primària, secundaria, Universitats, Escoles de música, etc. tant per a docents com per a alumnat. Aquesta formació pots ser ad hoc, segons les necessitats de qui la requereix, pot ser a partir de l’exposició Els sons visibles, o pot ser individualitzada, com la formació “in situ”.

Infants i famílies

Sessions conjuntes i també sessions per a les famílies, com el Drum Circle (Ertap) a l’Escola Bressol NEXE.

Performances

Els diferents grups de Música a l’abast mostren part del seu procés creatiu a les Performances que, regularment, obren les portes al públic general.


Sensibilització social

L’exposició fotografica ELS SONS VISIBLES (imatges d’Ariadna Trias i textos de Màrius Serra) itinera arreu de Catalunya des de fa anys.

Blog “Els sons visibles”

Accions puntuals

Hem participat a festes escolars, d’AMPAs, de Setmanes Culturals i d’altres esdeveniments puntuals.

La veritable discapacitat és la manca d’oportunitats, i no la condició individual d’una persona per participar de l’art i la música.

Amb la col·laboració de: