Projectes > Música i dansa a l’abast

Música i dansa a l’abast

Category: projecte

Música i dansa a l’abast és un projecte que ofereix oportunitats de participació en activitats artístiques de qualitat a persones amb discapacitat i/o problemàtiques de salut mental. Es pot incorporar el projecte a la proposta educativa del centre o bé en format extraescolar.

Són sessions setmanals de música i moviment a diferents espais del territori. Propostes variades, accessibles i vivencials per descobrir, gaudir i aprendre de/amb la música i la dansa, i per descobrir noves vies de comunicació (verbal, no-verbal, sonora, en el gest, el moviment, els colors…). Al llarg del curs fem diferents activitats amb les famílies (posades en escena o similar).

QUI SOM I QUÈ FEM

Música i moviment: perquè l’art és important a les nostres vides i ens aporta múltiples beneficis. Ens empodera i diverteix. 

Oportunitats de participació: noves i més oportunitats, accessibles i inclusives, per a persones amb i sense discapacitat/pluridiscapacitat.

Espais d’aprenentatge: amb propostes basades en els interessos i les necessitats individuals i de cada grup. Acompanyem aprenentatges artístics i no artístics.

Creativitat: per superar reptes i dificultats, per ser resilients, per expressar, somiar i viure. Valorant els processos creatius per sobre de qualsevol resultat concret.

Relacions personals i amb l’entorn: valorant la qualitat de les interaccions, cercant noves vies d’expressió i comunicació. Saber ser, fer, conèixer i conviure. Compartint cultura i art amb la comunitat.

TAMBÉ FORMA PART DEL PROJECTE

FORMACIÓ I SENSIBILITZACIÓ SOCIAL 

Música i dansa a l’abast ofereix diverses vies de formació. Formacions en pràctiques per a professorat i alumnat, la Formació “In situ” o també l’exposició “Els sons visibles”, un projecte que neix de Música i dansa a l’abast i incorpora diverses activitats de formació.                          Pots informar-te sobre els diferents programes aquí. 

 SESSIONS AMB FAMÍLIES I PERFORMANCES

Al llarg del curs convidem puntualment a les famílies dels participants a formar part d’una sessió i crear un espai per compartir la música, la dansa i els aprenentatges. A més, diferents grups de Música i dansa a l’abast mostren part del seu procés creatiu a les Performances que, regularment obren les portes al públic general. 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Si vols demanar més informació, pots contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: info@artransforma.org

També pots inscriure’t directament als següents formularis:

INSCRIPCIÓ CENTRES – “Arts a l’abast” sessions setmanals de música, dansa, teatre, arts plàstiques i molt més! – https://forms.gle/rLwG7FpCYkXmBkki9
INSCRIPCIÓ INDIVIDUAL – – “Arts a l’abast” sessions setmanals de música, dansa, teatre, arts plàstiques i molt més! – https://forms.gle/fBUGUBWXAy3ex8uV7

GALERIA DEL PROJECTE

Podeu trobar la llista de reproducció de Música i dansa a l’abast aquí.