Projectes > Edició 2017-18: “Emocions en guerra”

Edició 2017-18: “Emocions en guerra”

A partir de la visita al projecte “Recorda 1914-1918. Art. Guerra. Pau” de la Universitat alemana Paderborn i dels atemptats terroristes del mes d’agost a Barcelona i Cambrils, Queralt Prats posa en marxa aquesta edició del projecte Orquestra Integrada juntament amb Jordi Cortés, Santi Carcasona, Albert Gumí i Guillem Roma. “Emocions en guerra” és la temàtica que fa de trampolí pel procés creatiu col.lectiu de (principalment) dansa i música que porten a terme artistes professionals i no-professionals (participants inscrits individualment i a través d’entitats socials, culturals i educatives) amb i sense diversitat funcional.

Un procés creatiu, lliure, viu i multidisciplinar, en el què els diferents participants es troben, es coneixen, creen nous vincles, compartieixen pensaments i conceptes al voltant dels diferents tipus de conflicte, les diferències, la diversitat, la guerra, l’esperança… i ho traslladen a composicions artístiques originals i úniques que els permeten experimentar les arts, la dansa i la música des de perspectives noves, metodologies que mai han utilitzat. Aquest procés creatiu es concreta, al cap de mig any, en partitures i coreografies a practicar i assajar per tal de preparar la posada en escena del projecte, el dia 8 de juny a la tarda, a la Sala MAC del Mercat de les Flors, Bcn.

 

Participen a la posada en escena 120 persones (30 d’elles amb diversitat funcional) d’entre 9 i 65 anys.

Participants que actuen a la POSADA EN ESCENA de l’Orquestra Integrada són: Orquestra Allegretto de l’EMAC, Joff de l’Escola Pausa, 9 Inscrits individualment per música, C.O. Bogatell, Barcelona English Choir, Companyia AdriMascort, C.O. 1981 d’ASPROSEAT, C.O. La Marina d’ASPROSEAT i Voluntariat (músics, ballarins, un poeta/narrador).

Ha participat en el procés creatiu: Orquestra Allegretto de l’EMAC, Joff de l’Escola, l’Orquestra Picolina de l’EMAC, Innerland Project, Companyia AdriMascort, Centre Ocupacional 1981 d’ASPROSEAT, Centre Ocupacional La Marina d’ASPROSEAT, Centre Ocupacional Bogatell, Barcelona English Choir, Cor Novaura, Inscrites individualment per dansa, Inscrits individualment per música i voluntariat.

 

IMG_7120

 

Mira el vídeo promocional!

Amb la participació de:


Amb la col·laboració de: