Projectes > Arts plàstiques a l’abast

Arts plàstiques a l’abast

Category: projecte

L’art pot ser una eina molt poderosa d’expressió, de motivació, de comprensió i de realització, que ens pot aportar enormes beneficis i benestar. A través d’activitats d’arts plàstiques i de la immersió en el procés artístic i creatiu creem un espai idoni per treballar el creixement personal, a fomentar la creativitat i possibilitant transformacions positives en la vida diària que cada participant i en les relacions interpersonals al grup.

Proposem  activitats concretes a través del dibuix, la pintura, el modelatge, manualitats variades i escriptura, per tal d’explorar diferents tècniques artístiques i estimular la imaginació i la creativitat de cada participant.

Va dirigit a totes aquelles persones, amb o sense experiència prèvia en belles arts, que volen conèixer, aprendre i experimentar les arts plàstiques i altres treballs creatius manuals, en un ambient idoni tant per créixer personalment com formar part d’un grup en el qual es poden generar nous vincles. Les activitats s’adapten en funció de l’edat, les habilitats o els interessos de cada grup.

 

INSCRIPCIONS

Com a entitat (AFA, AMPA, CEE, CO, CET o similar).

De manera individual (en horaris extraescolars i extralaborals)
Pots escriure’ns un mail  a info@artransforma.org per demanar més informació. 

Pots demanar més informació a info@artransforma.org