La Identitat

“Orquestra integrada per joves amb i sense diversitat funcional” i “Compartides, el valor social de les arts” són projectes inclusius i participatius, que trenquen barreres entre les persones i entre les arts. Joves amb i sense discapacitat (diversitat funcional) treballen durant mesos en un procés creatiu col·lectiu interdisciplinar, que es transforma en partitures i coreografies que -un cop assajades- es porten a una posada en escena d’alta qualitat artística. El projecte inclou activitats innovadores per treballar en xarxa amb altres entitats culturals, educatives i del tercer sector amb l’objectiu de facilitar a tothom l’accés a l’aprenentatge, a la participació, a l’experimentació i a la creativitat artística.

La temàtica que fa de trampolí pel procés creatiu en l’edició actual és LA IDENTITAT. El projecte s’ha vist interromput per la crisi del Coronavirus, però hem seguit treballant de valent i farem la posada en escena el curs 2020-21. Us hi esperem!!

Música del vídeo: “Nicaragua”, creada i enregistrada (en confinament) pels participants al projecte: Centres Ocupacionals 1981, La Marina i Bogatell, Escola de Música Musicant, Escola Municipal de Música – centre de les Arts de l’Hospitalet i inscrits de manera individual amb l’acompanyament de Maria Blanco, Júlia Matas i Queralt Prats, i la col·laboració de Pau Llonch i Quico Pugès.

Edició de so: Albert Gumí.
Imatges: Queralt Prats i Guillem Roma.
Edició de vídeo: Guillem Roma.

SHARE