Voluntariat

El voluntariat

El voluntariat és protagonista en aquest procés de transformació social en què treballa ARTransforma. Entenem que els voluntaris són agents transformadors promotors d'aquest canvi de mirada i per això esdevenen fonamentals en els diversos projectes que desenvolupa l'entitat. El seu coneixement tècnic, les seves habilitats i actituds, i sobretot la seva aportació humana la doten de potència i valor.

_

No existeix un perfil de voluntari concret per a l'equip d'ARTransforma, sinó que està obert a totes aquelles persones que hi vulguin participar sense condicionats d'edat, sexe, professió o característica personal. Entenem que el valor de cada persona rau, precisament, en la diversitat, i aquí és on es construirà el veritable potencial humà d'ARTransforma.

_

El desenvolupament de la tasca no té una durada específica, sinó que depèn del compromís assumit pel voluntari. En la selecció es pacta la durada mínima del voluntariat i se'n demana el compliment. Al llarg de la col·laboració, el voluntari tindrà el suport dels professionals amb qui treballa dins el seu equip, així com de la coordinadora de voluntaris, la qual ha de vetllar per la seva atenció i seguiment.

_

Si vols endinsar-t'hi una mica més, no dubtis en escriure a: voluntariat@artransforma.org

_

Gràcies i endavant!

La Txell va fer un petit concert a ASPACE en el marc del projecte Música a l'abast per a participants i families. També va col.laborar a la performance "El jardí de paper", en la que van col.laborar 5 voluntaris més: per a dotar al públic d'elements multisensorials i per a la documentació audiovisual.

queralt2

TRÍPTICA va venir a fer un concert a Nexe, amb les famílies del projecte Música a l'abast, la música de les persones diversesNo et perdis el vídeo.

cartell Tríptica

Ukessomriures és una iniciativa que parteix d'un grupet d’ukulelistes il·lusionats i molt motivats per compartir la música oferint tallers i concerts participatius en diferents entitats socials. Des de setembre de 2018 són part del voluntariat d'ARTransforma, on han impulsat i liderat el projecte musical participatiu a la presó Brians 2.

3

El David, amb ceguesa, ens va acompanyar en un voluntariat el curs 2011-12. També ha treballat amb nosaltres a l'equip de Formació de l'exposició Els sons visibles.

david

La Laia va ser voluntària al projecte Orquestra Integrada 2016 "Paraules". Un total de mes de 20 voluntaris van fer possible el projecte. Un procés creatiu intens que desembocà en una posada en escena a l'Auditori de Bcn. Grans dosis d'aprenentatges compartits.

En el projecte a l'Espai Materno-infantil Eixample vam fer sonalls: cada mare (i algun pare) va fer un sonall pel seu nadó. Algunes mares van fer-ne, voluntariament, per l'entitat. Familiars d'altres projectes es van unir a aquesta confecció artesanal. Si vols un sonall, o si vols venir a fer-ne, escriu-nos: voluntariat@artransforma.org