Voluntariat

El voluntariat

El voluntariat és protagonista en aquest procés de transformació social en què treballa ARTransforma. Entenem que els voluntaris són agents transformadors promotors d'aquest canvi de mirada i per això esdevenen fonamentals en els diversos projectes que desenvolupa l'entitat. El seu coneixement tècnic, les seves habilitats i actituds, i sobretot la seva aportació humana la doten de potència i valor.

_

No existeix un perfil de voluntari concret per a l'equip d'ARTransforma, sinó que està obert a totes aquelles persones que hi vulguin participar sense condicionats d'edat, sexe, professió o característica personal. Entenem que el valor de cada persona rau, precisament, en la diversitat, i aquí és on es construirà el veritable potencial humà d'ARTransforma.

_

El desenvolupament de la tasca no té una durada específica, sinó que depèn del compromís assumit pel voluntari. En la selecció es pacta la durada mínima del voluntariat i se'n demana el compliment. Al llarg de la col·laboració, el voluntari tindrà el suport dels professionals amb qui treballa dins el seu equip, així com de la coordinadora de voluntaris, la qual ha de vetllar per la seva atenció i seguiment.

_

Si vols endinsar-t'hi una mica més, no dubtis en escriure a: voluntariat@artransforma.org

_

Gràcies i endavant!

queralt2

La Txell va fer un petit concert a duo i va col.laborar en el procés de creació i la Performance d'El Jardí de Paper, curs 2009-2010. Aquesta performance va comptar amb 5 voluntaris que van aportar multisensorialitat al públic assitent, i van documentar en vídeo la performance.

david

El David, amb ceguesa, ens va acompanyar en un voluntariat el curs 2011-2012.

TRÍPTICA va venir a fer un concert a Nexe, amb les famílies del projecte Música a l'abast, la música de les persones diverses. No et perdis el vídeo: